За нас

За нас

За нас твоето посещение в нашия магазин не е свързано само с пазаруване, но и с учене. Да те ​​запознаем с южноазиатските изкуства, да те запознаем с история, да те запознаем с Индийското общество и култура. Нашият магазин не е създаден само, за да си купиш ръчно изработено бижу или луксозен кашмирен шал, а той е, за да ти покаже голямото разнообразие от творчески техники на изработка от цяла Индия и Азия. При нас ще видиш великолепните бродерии на Кашмир, нежните сребърни мъниста и естествени камъни на Раджастан, великолепните цветове на Тибетските танки, ще се потопиш в света на лечебните Тибетски кристали и звуци от пеещи купи. Ще научиш за търговията с коприна и кашмир, за разликата между различните видове шалове, или за многобройните начини да се изправиш пред скъпоценен камък на стената. Индия има богата история и хилядолетни традиции. 

 

Ще се запознаеш с някои от тайните на различни видове лечения за преодоляване на стреса и куп болести, до които води, за което могат да ти помогнат както нашите продукти, така и различните видове алтернативни лечения чрез звук и масаж, до които може да се докоснеш.

 

Във всяка една статия на нашият блог можеш да научиш полезна информация за поддържане на здравословния начин на живот.

 

Нашите продукти са уникални, подбрани от различни цветни краища на Земята и са насочени към тази искряща красота - както от вътре, така и отвън. Последвай ни, по пътят на озарението на душата и тялото си, защото щастливите хора блестят и искрите в очите им винаги отразяват Слънцето, Луната и Звездите.

 

До всичко това може да се докоснеш както тук, така и на живо в град Варна на бул. "Княз Борис 1" 17, или в град София на ул. "Граф Игнатиев" 22.

Заповядай при нас да се потопим заедно в цветовете на живота, и да го превърнем в една красива приказка.

Надяваме се, че след твоето посещение ще знаеш повече, както за нашите продукти, така и за самият себе си.

 

Брайт Лайф Тъдей ООД е лицензиран търговец на продукти от благороден метал, скъпоценни и полускъпоценни камъни.

Номер на лиценз към Министерство на Финансите - 7118