Доставка

Благодарим ви, че избрахте онлайн магазин Bright Life Today!

 

Вашата поръчка ще бъде доставена дo посочен от вас aдpec или oфиc нa ĸypиepcĸа фиpма Еконт. При необходимост от допълнителна информация или непълни данни, е възможно да ви потърсим по телефона за уточняване на детайли около вашата поръчка. Πopъчĸи, нaпpaвeни cлeд 12.00 ч. ce oбpaбoтвaт нa cлeдвaщия paбoтeн дeн. Πopъчĸи, нaпpaвeни в cъбoтa и нeдeля ce изпълнявaт в понеделник. Дocтaвĸи нe ce извъpшвaт в нeдeля и oфициaлни нepaбoтни дни. Срокът за доставка в рамките на страната е от 24 до 72 часа. Доставката до офис на куриерска фирма Еконт е с различна цена за различните населени места. Доставка до адрес на клиент е винаги с по-висока цена в лв. Предлаганите от нас цени са фиксирани-до офис на Еконт са 7лв и до адрес 9лв.

 

От 15.03.19г. услугата СМС-известяване на ЕКОНТ е вече платена!
Което означава, че Еконт вече няма да изпраща СМС-и, освен ако Вие не заявите, че искате. Цената на услуга "Известяване с СМС" е 0,18 лв. с ДДС.
Тя не е обвързана с броя СМС-и за една пратка. Услугата е за сметка на този, който плаща доставката.
Дори да не заявите услугата Смс, пратките ви ще бъдат доставяни в рамките на един работен ден! 

 

Връщане на продукти�

Можете да върнете закупените от нас продукти в срок от 14 дни. Продуктите трябва да са в оригиналните опаковки, с ненарушен търговски вид. Продуктите не трябва да са носени, счупени, надраскани или изцапани. Транспортната услуга по връщането е за сметка на клиента. Сумата ще бъде възстановена по банковата сметка на клиента в срок от 10 работни дни, от датата, на която получим продуктите и се уверим, че са в добър търговски вид.