Подсилване на имунитета

Подсилване на имунитета

27 септември 2018
  • Сподели:

Есента вече е тук, 
ако и на вас последните дни са ви повлияли и усещате, че имунитета ви е понижен, ви предлагаме да опитате тази изпитана рецепта. 
Природата разполага с достатъчно средства, които помагат в борбата с болестите. На всичко отгоре, те са достъпни, евтини и приятни. 

Рецептата е наистина много лесна и достъпна. Ето какво е необходимо: около 30 грама корен от джинджифил (намира се почти навсякъде по пазарите и магазините), 40 грама пчелен мед (натурален), както и сокът от лимон и половина.

Как да го приготвите? 
Обелете и настържете джинджифила, след това го изсипете в малко бурканче. Към него в бурканчето добавете и меда, а после допълнете догоре с лимоновия сок.
Готово! 
Цялата работа е вече свършена и природният лек е налице. Важно е да знаете обаче, че трябва да го поставите в хладилника и да изчакате да минат 8 часа преди първата му консумация.

Всяка сутрин взимайте от тази смес за силен имунитет по една супена лъжица, преди хранене. А ако имате вече явни симптоми на настинка или грип, приемайте от сместта три пъти дневно по една лъжица, отново поне половин час преди хранене.