Машинно изработена пееща купа с гравиран Медицински Буда в зелено

Машинно изработена пееща купа с гравиран Медицински Буда в зелено

Универсална пееща купа изработена от Алуминий и Мед в Индия и с включено дървено чукче ПОДАРЪК

 


Пеещите купи се използват по време на сесии за медитация, за да предизвикат духовни, лечебни енергии. Те излъчват мелодични вибрации, които се синхронизират с вътрешните чакри и възстановяват хармонията.

 


РАЗМЕРИ
Диаметър: 18 см
Височина: 8,5 см
Тегло: 900 грама (само купа)

 


Звукът е вибрация, която резонира с душата, която може да се усети във всяка клетка на нашето тяло. Звукът има силата да лекува не само на физическо ниво, но и на емоционално и духовно ниво. Страните и ръбът на пеещите купички вибрират, за да издават дълбок и успокояващ звук.

Нашият опит с тибетската пееща купа

В момента, в който започнах да използвам пеещата купа, разбрах, че има по-дълбоко предназначение, започваш, като чукаш пръчката отстрани на купата, след това разтриваш чукчето около купата по такъв начин, че да поемеш контрол над вибрация и чрез завъртане на тази вибрация около купата със скорост и височина на триенето можете да създавате различни честоти и звук.

Но това, което беше по-интересно, е начинът, по който тялото ви реагира на вибрациите, които навлизат през ръката ви. Усещането за мир, спускащо се през вас, докато свирите на купата и се фокусирате върху звука и контрола на вибрациите в ръката си. Изглежда толкова вълшебно, че е доста невероятно какво може да ти направи купата.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!