Добре хидратирани с новите ECO Friendly бутилки PURE Water

Добре хидратирани с новите ECO Friendly бутилки PURE Water

22 март 2019
  • Сподели:

Всички добре знаем колко е важно да бъдем постоянно хидратирани - у дома, в офиса, във фитнеса. Учим децата си да свикват от рано да пият редовно вода и да я обичат и предпочитат пред подсладените, газирани напитки. В тази връзка избрахме да ви представим специалната серия бутилки Pure Water на марката Retap.

 

Добрата хидратация е неизменна част от здравословния начин на живот, съвместно с полезната храна, позитивното мислене и двигателна активност. Бутилките Pure Water са биоразградими, подходящи за многократна употреба, BPA-free. Не съдържат вредния за здравето и нарушаващ хормоналния баланс Бисфенол А, повишаващ риска от алергии, рак на гърдата и простатата, хормонални нарушения.

 

 

 

Бутилките Pure Water се радват на скандинавски красив и изчистен дизайн, леки и издържливи са, с вместимост от 300 мл., 500 мл или 800 мл.

 

ОСТАНЕТЕ ХИДРАТИРАНИ!

 

 

Мисията на Retap има за цел да подобри начина, по който оставате хидратиран. Питейната вода и поддържането на хидратация е дейност, която заслужава повече внимание.

 

Ние вярваме, че най-добрият начин за пиене на вода е презареждането на бутилки за многократна употреба.

 

Бутилката Pure Water  превръща пиенето на вода в удоволствие.

 

 

 

 

 

Напълнете отново

 

 

Retap са серия бутилки за многократна употреба, създадени специално за пиене на чешмяна вода – филтрирана или директно от чешмата.

Повторното пълнене на бутилки за многократна употреба е не само лесно, но и икономично, а и най-екологичният начин за пиене на водa.

 

Функционален Скандинавски дизайн

 

 

 

Бутилките Retap са проектирани в Дания и произведени в Европа. Retap са горди носители на 3 награди за дизайн - The Red Dot Design Award и Promotional Gift Award през 2011 г, както и Good Design Award през 2012 г.

 

С бутилка на Retap внасяте елегантност и изтънченост в своята визия, бюро в офиса, кухня или трапеза.

Изчистеният и функционален Скандинавски дизайн гарантира безпрепятствена консумация. Retap са създадени, защото пиенето на вода трябва да е лесно и приятно.

 

Здрави и леки

 

 

 

Бутилките Retap са направени от изключително издръжливо боросиликатено стъкло – същото се използва и в лаборатории и за висок клас кухненски съдове. Освен това боро-силикатеното стъкло отговаря и на най-високите хигиенни стандарти – то е чист материал без олово или кадмий, което го прави напълно безопасно и не замърсява водата, която пиете. Този тип стъкло е термоустойчиво и леко, което прави бутилките Retap функционални и устойчиви.

 

Боросиликатното стъкло има много нисък коефициент на топлинно разширение. Това го прави по-устойчиво на температурни разлики в сравнение с обикновеното стъкло. Такова стъкло е по-малко податливо на топлинен стрес, има висока механична якост, химически е устойчиво и е оптически прозрачно.

 

Боросиликатното стъкло има широк спектър от приложения, като започва от лабораторни съдове и завършва с огледала за астрономически телескопи. От това стъкло се правят обективи за висококачествени прожектори, тръби за вакуумни колектори, чайници и други. Боросиликатно стъкло се получава чрез добавяне на борен оксид (B2O3) към традиционните компоненти на обикновено стъкло: кварцов пясък (SiO2), сода (Na2CO3) и вар (CaO). Това се постига чрез подобряване на химическата устойчивост и нисък коефициент на топлинно разширение, което позволява на стъклото да не се напуква при резки температурни промени. С по-нисък коефициент на топлинно разширение (около 10 пъти) може да се похвали само кварцовото стъкло. Боросиликатното стъкло е с по-малка плътност (около 2.23 г/см3) от обикновеното стъкло, поради ниското атомно тегло на бора. Когато се чупи, то остава на големи парчета. В критични ситуации боросиликатното стъкло се пука, а не се разбива на парчета.

 

 

Лесни за почистване

 

 

 

Бутилките Retap може да се ползват в миялни, микровълнови печки и хладилници. Проектирани са без ръбове, за да се елиминира риска от бактерии и да се улесни почистването.

 

 

Допълнителни аксесоари разкриват вашата идентичност

 

 

18 различни цвята на капачката! 

 

 

Можете да персонализирате вашата бутилка с различен цвят капачка - размерът е стандартен за трите размера Pure Water бутилки.

Изработени са от съвременен Eco Friendly материал -термопластичен еластомер, който е на 100% биоразградим.

Дизайнът на капачката е проектиран до най-малките детайли. Те са подходящи за повторна употреба и са проектирани без никакви ръбове, където бактериите могат да се натрупват и развиват.


Материалът на стандартните капачки е термопластичен еластомер (TPE). Той е 100% безопасен, тъй като не съдържа PVC, бисфенол A (BPA) и фталати. Този материал има ниско въздействие върху околната среда и е устойчив на топлина до 120 ° C преди деформиране. Ето защо можете просто да измиете капачката в съдомиялна машина.

 

 

Облекло за всяко настроение!

 

 

 

Защитете и персонализирайте вашата Retap бутилка с елегантен текстилен аксесоар, който прави захващането лесно и удобно, а черната закачалка прави "облеклото" особено практично. ( избор от 5 цвята! )


Текстилното облекло Retap е направено от еко-сертифициран еластан, който плавно следва извивките на бутилката. Приятно е да се държи и дава добро сцепление. 

 

Чудесен аксесоар, който идеално допълва визията на бутилката. Изчистен и функционален скандинавски дизайн.

 

 

Зад Pure Water седи екип от млади и мотивирани професионалисти, които са направили за себе си правилния избор и консумират литри вода с ясното съзнание колко важно е това за отпималното здраве. Философията им е да правят това, което обичат. Заредени с неизчерпаема енергия и вдъхновение те успяват да разпространяват позитивното си мислене и любов към иновациите и креативните идеи, като зареждат и амбицират все повече хора около себе си.

 

 

Те насърчават осведомеността за най-важните аспекти на питейната вода: нашето лично здраве, устойчивост и велик вкус. Водата е същността на живота и не трябва да се експлоатира по начин, който вреди на околната среда

 

Retap е датска компания, основана през 2009 г. която предлага бутилки за многократна употреба, графи и чаши за вода, предназначени за многократна употреба, както и Retap Infuse - мигновени ароматни прахчета, предназначени да направят обикновената вода с естествен аромат на плодове.

 

 

 

Retap Infuse са удобни еднокомпонентни опаковки, които улесняват получаването на ароматизирана вода в един миг. Добавят различен освежаващ вкус и приятен цвят на така необходимата ни вода в ежедневието. Освежаващ вкус на естествени плодове, които правят водата още по-приятна и ви помагат да останете хидратирани. 

 

 

Retap Infuse е направен от истински плодови екстракти, съдържащи само естествени аромати и цветове. 

Тв са с ниско съдържание на захар и калории - само 2 г захар и 8 ккал на 100 мл приготвена напитка. 

 Стъклените бутлки за вода Pure Water са създадени за хората, който обичат активния начин на живот и искат да останат хидратирани на всяка крачка.

 

 

 

Вземете вашата бутилка със себе си във фитнеса, на йога практиката или на други спортни дейности. „Облечете“ ги с допълнителният аксесоар, който можете да използвате като декорация за вашата бутилка, както и за предпазване и удобство.Пиенето на вода никога не е било толкова вкусно и полезно както с бутилките Pure Water! Създадени с идеята за устойчивост и любов към детайла, бутилките Pure Water са предназначени за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата. Основната мисия на продуктите на Pure Water е да внесат красота и енергия в ежедневието ни. Екологични и удобни за път, предпочитани от малки и големи, бутилките са перфектната помощ на добрата хидратация по всяко време на годината.