Гривни за крак

Подреди по
Красива сребърна гривна за глезен с с нежни орнаменти

Красива сребърна гривна за глезен с с нежни орнаменти Тази прекрасна гривна на вашият глезен би

Красива сребърна гривна за глезен с три звънчета 

Красива сребърна гривна за глезен с три звънчета Тази прекрасна гривна на вашият глезен би прив

Красива сребърна гривна за глезен с много пресукани орнаменти

Красива сребърна гривна за глезен с много пресукани орнаменти Тази прекрасна гривна на вашият гл

Красива сребърна гривна за глезен с малки орнаменти

Красива сребърна гривна за глезен с малки орнаменти Тази прекрасна гривна на вашият глезен би пр

Посребрена гривна за глезен с етествен планински кристал 

Посребрена гривна за глезен с етествен планински кристал Тази прекрасна гривна на вашият глезен

Ново
Малка сребърна гривна за глезен със звънчета 
Малка сребърна гривна за глезен със звънчета 

Малка сребърна гривна за глезен със звънчета Тази прекрасна детска гривна за глезен би предала