Изящна статуетка на благославящ Лорд Ганеша

Всички го харесват и почитат, известният на всички ни Лорд Ганеша!
 
Благоденствие, щастие и добро здраве са трите основни компонента на спокойния живот. А Лорд Ганеша сред различните могъщи индуистки богове се казва, че е богът на просперитета и богатството. Вярва се, че Бог Ганеша носи късмет и по този начин той е почитан, преди да започне нещо ново. Идолите и статуите на Ганеша са от голямо значение за хората по целия свят и затова са много търсени. Освен поклонниците, колекционерите на изкуство също обичат картините и идолите на лорд Ганеша. Като цяло може да се каже, че произведенията на лорд Ганеша са винаги търсени по целия свят.
Лорд Ганеша се счита за син на бог Шива и богинята Парвати. Той е брат на лорд Картикея. Почитането на Господ Ганеша редовно отблъсква негативната енергия от дома и живота на човек, докато почитането му преди да започне нещо ново предпазва препятствията от пътя му. Ако е доволен, Господ Ганеша носи успех, просперитет и късмет в живота на човек.

Идол на лорд Ганеша, направен от месинг, ако се държи в къщата и редовно се почита, носи огромен просперитет и радост на съответните хора.

 

ДЕТАЙЛИ

Височина: 22 см.

Ширина: 15 см.

Тегло: 2 кг.

Материал: месинг

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!