Кокосова купа - С любов от природата, с любов за теб! 

Кокосова купа - С любов от природата, с любов за теб! 

21 януари 2019
  • Сподели:

Всички сме чували за чудните приложения на кокосовото масло, което се използва както в козметичната индустрия. .

Какво става обаче с кокосовата черупка след като бъдат извлечени кокосовото мляко и ядката от кокосовият орех? Черупката му става излишна и се изгаря. 

 

Което води до ненужна вреда за околната среда чрез емисиите на CO2 и метан

 

Огромната кокосова индустрия изхвърля тонове кокосови черупки на година, димът от кокосови черупки е опасен за околната среда, също така за здравето на хората и животните. Работейки заедно, можем да променим това. 

Вместо това, ние избрахме да използваме тези красиви дарове от природата, които освен че са много красиви са и екологични.

 

Всичко започва в Бали, Индонезия, където местни занаятчии обработват ръчно част от тоновете непотребни черупки след използването на млякото и ядката на кокоса. Черупките се почистват и полират на ръка, накрая се намазват с натурално кокосово масло, за да събудят шарките.

За да се превърнат в тези красиви и натурални купи за хранене.

 

Така се ражда всяка една кокосова купа - С любов от природата, с любов за теб! 

 

 

Кокосовите купи са 100% натурален продукт, те са универсални, можеш да ги използваш за всичките си любими храни: смутита, закуски, салати, паста, снаксове и каквото се сетиш.

 

 

Всяка кокосова купа е уникална със своята форма, размер, цвят и шарка. Те са един на един милиард, точно като теб. Това означава, че когато купите от нас кокосова купа, никой друг на света няма да има точно като вашата. Това е много готино, нали?

 

 

Грижете се за себе си и за другите, хранете се с продукти от природата, а не предварително обработени, използвайте по-малко пластмаси и рециклирайте.

 

Ние всички можем да помогнем да имаме по-добър свят, да направим промяна и да се погрижим за планетата, да се погрижим за бъдещето.

Чрез закупуването на нашите продукти активно подкрепяте глобалната устойчивост, като възстановявате продуктите, изхвърляни като отпадъци, като ваши собствени екологични съкровища. Вашият принос помага да се създаде културната промяна, към която работим в световен мащаб. Светът ви благодари и ние също.

 

 

Какви са предимствата на кокосовите купички:

 

- 100% Естествени - Кокосовите купи са екологично чист, рециклиран продукт. 


- Повторно използваеми 


- Лесни за почистване - кокосовите купи са полирани както от вътрешната, така и от външната страна, което позволява по-лесната поддръжка.


- Безопасни за храни 


- Ръчно изработени - изработват се от кокосови орехи от местните занаятчии в Бали, Индонезия


- Без изкуствени лепила или лакове - Създадени от природата и изработени ръчно, не се използва нищо изкуствено по време на процеса на обработка от кокоса до кокосовата купа. 

 

- Уникални – Всяка кокосова купа е уникална, с нейния размер, форма, цветове и несъвършенства. Всяка кокосова купа е една на един милиард, точно като теб.


- Чудесни за всекидневна употреба -Можете да ги използвате за вашия шейк на закуска, за салатата на обяд и за всякакви вкусотиики по ваш избор.

 

- Универсални - Също така може да се използва и за декорация. Как ще я използвате зависи от вашето въображение!

 

 

 

 

Грижа за купичките:

 

Какъв е най-добрият начин да почистите кокосовата си купа?

Измивайте ръчно с топла вода и препарат за съдове. Винаги дръжте купата си внимателно.

 

Може ли моята кокосова купа да се използва в микровълновата, фурната или хладилника?

Не. Кокосовите купи не могат да се използват в микровълнови фурни, фурни или хладилници. Купичките са деликатни и могат да бъдат засегнати от екстремни температури. Най-добре е вашите купи да се съхраняват на хладно и сухо място.

 

Как мога да запазя кокосовата си купа в добро състояние за по дълго?

Мажете кокосовите си купички с кокосово масло или ленено масло на всеки 10-20 пъти (или веднъж месечно), така ще възстановите красивия блясък и гладката повърхност.

 

Какво чакаш, вземи я днес и се наслади на тропическо изживяване с всяка хапка!