Кръгло радиестезично махало от планински кристал

Кръгло радиестезично махало от палнински кристал


Махалото е отличен инструмент и можете да го използвате, за да получите отговорите на почти всеки въпрос, който може да имате за живота, любовта, здравето, парите и други аспекти от живота си.

То обаче може да отговори само на ДА или НЕ на въпроси. Ще трябва да бъдете креативни, когато работите за отговорите, от които се нуждаете, така че те да не са объркващи или да имат множество значения.

Махалото не се движи от духове или магия, а от собствената ни интуиция или частта, с която обикновено не можете да общувате.

Първото нещо, което трябва да направите, когато получите махалото си, е да седнете в тиха стая на маса, да подпрете лакътя си на масата и да задържите кристала така, че да виси удобно над другата ви ръка. Изчистете ума си и изчакайте, докато махалото се задържи. Сега го попитайте „какво е моето НЕ“. То ще се залюлее или напред - назад, или ще НА ЛЯВО-ДЯСНО.  Когато се установи отново, попитайте го „какво е моето  ДА“, то ще се премести обратно на НЕ.

Вече сте настроени и сте готови да попитате какво трябва да знаете.

Нашите махала са ръчно изработени в Индия от естествени кристали и прикрепени към посребърна верижка с добавено мънисто от планински кристал в края.

 

ОПИСАНИЕ:

Височина на кристала: 3,5 см.

Дължина на верижката: 19 см.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!