Красиви ръчно изработени сребърни обеци с Шри Янтра Мандала

Мандалата на Шри Янтра, известна още като Янтра на Сътворението, е най-почитаната от всички индуистки Янтри. Шри Янтра е символът на божествената женска енергия, пресичаща божествената мъжка енергия, баланса на ин/ян и космическото духовно обединение на Шива/Шакти, най-висшата крайна сила в тантрическата форма. Шри Янтра е визуалната интерпретация на мантрата ОМ, която в индуистката традиция е първичният звук на вселената, звукът на самото творение. Чрез медитация върху Шри Янтра се развива настройка на индивидуалното съзнание с хармонията на универсалното съзнание. Смята се, че носенето на талисман на Шри Янтра носи материално и духовно богатство, укрепва връзките, подобрява мира, щастието.

Тези винтидж обеци са подходящото допълнение към всяко стилно облекло. Позволете на вашата вътрешна изтънченост да блести. Тези обеци изглеждат страхотно носени самостоятелно или съчетани с бижута от новата ни колекция.

Наистина красива форма и стил със сложни сребърни елементи.
Супер уникален и необичаен дизайн със щамповано сребро проба 925.

Добавете екзотичен отблясък към визията си с нашите зашеметяващи обеци от стерлингово сребро с висящи индийски орнаменти.

Тези красиво стилни обеци от стерлингово сребро със сигурност ще се превърнат в любими, добавени в кутийката ви за бижута.

 

ОПИСАНИЕ

  • Материал: Сребро проба 925
  • Тегло: 10,8 гр
  • Диаметър: 3 см
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!