Кристален тест

Кристален тест

27 септември 2019
  • Сподели:

Имате ли проблеми с намирането на перфектните лечебни кристали ? 

Направете теста за кристали по-долу! 

 

Всички лечебни кристали и техните значения са уникални, всички имат различни свойства и енергии - но всичко зависи  и от намерението и как ще се свържете с вашия кристал. Освен това ще откриете, че не всеки реагира по един и същи начин на всеки кристал - всеки е уникален, както всеки човек. Лечението с кристали е много индивидуализирано преживяване. Може наистина да се свържете с определен кристал, докато някой друг може да гравитира към различен кристал - дори ако използвате кристала за същото намерение.

 

Когато сте готови да използвате лечебната сила на кристалите , пригответе се за кристален съюзник, който да ви помогне да трансформирате вибрацията си. Независимо от избрания от вас кристал и намерението, което сте задали, вашата вибрационна честота ще се повиши, за да отговаря на тази на кристала. Често ще откриете, че ще гравитирате към конкретни кристали или ще бъдете привлечени от определени, просто като ги гледате. И след това ги държите в ръцете си, няма как да не се усмихнете, когато тяхната извисяваща енергия се втурва през тялото ви.

 

Когато разглеждате нашия уебсайт, може да не е винаги лесно да изберете кристал, защото не можете да ги докоснете и усетите. Опитайте този лесен тест за кристали по-долу!

 

 

КРИСТАЛЕН ТЕСТ !

 

 

1. Трудно ми е да се концентрирам.
Содалит помага да се изчисти както психическото, така и емоционалното объркване, което може да предотврати концентрацията.


2. Имам много идеи, но не мога да ги реализирам.
Цитрин ви помага да проявите идеите си, за да можете да започнете да действате по тях.

 

3. Имам много идеи, но ми е трудно да ги изразя.
Тюркоазът ви помага да изясните идеите и да ги изразите творчески. 

 

4. Имам трудности да пусна стари идеи.
Хематитът ви помага да освободите нежелани модели, които може да са станали лоши навици. Помага ви да изоставите неща от миналото, освобождавайки цялата негативна енергия от тялото си.

 

5. Иска ми се да се харесам повече.
Розов кварц е най-полезният камък за самолюбие. Помага ви да оцените себе си, независимо от това, което смятате за недостатъци.

 

6. Никога нямам достатъчно пари, за да задоволя нуждите си.
Цитрин ви помага да впрегнете вашите индивидуални и уникални таланти, за да създадете изобилие.
Авантюрин дава възможност за изобилие, носейки късмет и пари.

 

7. Негодувам за това, което някои хора ми направиха, и ми е трудно да им простя.
Розов кварц ви помага да отворите сърцето си за всички видове любов. Той улеснява освобождаването на всяка стара емоционална рана, която държите, помага ви да я излекувате и да простите.

 

8. Често установявам, че настроенията на другите са заразителни. Ако някой е тъжен, аз също се чувствам тъжен.
Хематитът ви помага да отклонявате, а не усвоявате настроенията на другите. Освен това помага да се освободи тялото ви от цялата отрицателна енергия, като ви заземява и свързва с енергията на Земята.

 

9. Чувствам, че ми липсва въображение.
Аквамаринът е свързан с енергията на океана и ни помага да се храним към непознатото и да изпитваме повишена креативност. Карнеол помага да се стичат вашите творчески мисли.

 

10. Чувствам се стресиран през голяма част от времето.
Син дантелен Ахат помага за успокояване на свръхактивен ум и улеснява освобождаването от стрес и тревожност. Той е един от най-мощните кристали за стрес и тревожност.

 

11. Имам слабо мнение за себе си.
Карнеолът помага за повишаване на вашето самочувствие. 

 

12. Трудно ми е да се освободя от гнева . 

Опушеният топаз ви помага да преодолеете негативни емоции, като страх, завист и гняв. Заменя ги с чувство за равновесие и спокойствие.


13. Изглежда, че в живота ми има много негативизъм.
Хематитът е най-доброто от лечебните кристали за вас. Щом докосне тялото ви, ще усетите заземяващата енергия и настроението ви ще се повдигне. Извлича цялата негативна енергия от тялото ви. 

 

14. Имам много тревожни атаки.
Родохрозитът подпомага бавното и дълбоко дишане, което отпуска слънчевия сплит и изпраща необходимия кислород до мозъка. Син дантелен Ахат също е един от най-мощните кристали за облекчаване на безпокойството.

 

15. Често се чувствам емоционално небалансиран.
Лунният камък ви помага и в двата случая, когато се чувствате свръх емоционални или не сте свързани с чувствата си.16. Бих искал повече спокойствие в живота си .
Аметистът е един от най-добрите камъни за облекчаване на стреса, баланса, интуицията и успокояващите енергии. Аквамаринът също носи силни успокояващи и ведри енергии.

 

17 . Свръхчувствителен съм.
Хематитът помага да ви предпази от това, че сте засегнати от мнението или чувствата на другите. Много пъти да си свръхчувствителен означава да бъдеш повлиян от това как другите те гледат или какво казват другите.


18. Понякога не се доверявам на себе си.
Розов кварц е камъкът да обичаш себе си и естествено доверието ще следва любовта.19. Чувствам се така, сякаш съм на емоционално влакче.
Лунният камък помага да се приведе в баланс емоциите ви.

 

20. Депресиран съм много от времето.
Опушен топаз : когато сме депресирани, чувстваме, че нямаме солидна почва да стоим и че светлината отсъства от живота ни. Този камък, който е наситено светъл и тъмен, може да помогне за облекчаване на чувствата на депресия. 


21. Имам нужда от повече страст в живота си.
Гранат влива в живота ви страст и енергия.22. Трудно ми е да помоля другите за помощ и ми е трудно да утвърждавам себе си.
Амазонит дава смелост на самоизразяване и ви помага да помолите другите за помощ.

 
23.Имам чести кошмари и проблеми със съня.
Аметистът е най-известният лечебен кристал, който ви помага да спите и предотвратявате кошмарите. Комбинирането му с мощната енергия на Селенит и кварцов кристал увеличава силата.

 
24. Имам проблеми с медитацията.
Опушен топаз трансформира и премахва отрицателната енергия и пречиства аурата и астралното тяло, помага да успокоите и стабилизирате енергията си, за да задълбочите медитацията си.

 
25. Струва ми се невъзможно да пусна стари връзки.
Черният оникс е най-добрият камък за скъсване на нежелани връзки с миналото.

 

 

Ако искате да научите повече за значението на камъните, разгледайте нашата статия Значение на камъните за избора според зодията и енергията им

 .