Квадратна копринена възглавничка за пееща купа в черно

Квадратна копринена възглавничка за пееща купа в черно

 

Тези специални копринени възглавници се използват заедно с пеещите купи, за да улеснят издаването на звук.

Квадратната копринени възглавница често е най-луксозният вариант при избора на възглавница за пееща купа. Те често са по-големи, по-дебели и по-детайлни, което ги прави отлични за показване. Дебелината на квадратните възглавници често повишава височината на пеещата купа за свирене, което ги прави отлична опция за професионални настройки, като например при звукова терапия.

За да изберете правилната квадратна възглавница за вашата купа, трябва да изберете размер, който съответства на диаметъра на вашата купа. Например, пееща купа с диаметър по-малък от 12 cm трябва да използва възглавница с размери 12 x 12 cm. Купа с диаметър между 12 и 20 см ще използва възглавница 15 х 15 см и така нататък. Общо правило е, че не трябва да използвате квадратна възглавница, която е много по-малка от вашата купа. Вашата купа трябва да се сгуши в вдлъбнатината, направена в центъра. Това предпазва купата от движение, когато се разпява.

 

* Ръчно изработена брокатена копринена възглавница за декорация.

* Възглавницата се използва за пееща купа и за показване на статуи, бижута и др.

* Материал: Брокатена Арт Коприна

* Размери: Ширина: 15 см /Височина: 3 см

* Ръчно изработени от индийски майстор в Индия

* Използвайте за поддържане на пеещата купа, поставяме пеещата купа върху тази възглавница, почуквайки с чукчето, което създава успокояващ звук.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!