Медитационни камбанки с Будистки свещени символи

Медитационни камбанки - тингша цимбал 6,5 см диаметър

Ние вярваме, че спокойствието е най-добрият подарък за вашето здраве. Нашата мисия е да намалим стреса ви и да внесем положителна енергия не само във вашето физическо, но и в психическото ви здраве.

ОПИСАНИЕ

Тингша - известна още като цимбал, често се използва в будистките церемонии. Тингшите са две камбанки, които когато бъдат ударени заедно, издават прекрасен звук.

Вярва се, че привличат късмет и цялостна доброта в живота на човек. Много хора бият камбаните си, когато поставят ново начало в живота; училище, тестове, работни места, интервюта, рожден ден и т.н.
Елегантен релефен дизайн с Будистки символи за привличане на мъдрост и просперитет в живота на човек.

Те често се използват в медитационни практики, за да помогнат за фокусиране на ума. Те също могат да възпроизвеждат звук, за да добавят дълбочина към музикалните „звукови пейзажи“. Звънчетата се удрят заедно, за да създадат чист, ярък камбанен звук, който звъни изненадващо дълго.

Аштамангала, или осем благоприятни символа, включително дясната въртяща се раковина, безкрайният възел, двете златни рибки, цветето на лотос, чадърът с скъпоценни камъни, вазата със съкровището, колелото на закона и знамето на победата. В будистката легенда 8-те благоприятни символа представляват приношения на боговете, направени на Буда след неговото просветление. Смята се, че всеки от тези символи има сили да носи благословии.

Днес тингшите се използват заедно с пеещи купи и други инструменти в медитация, музика и лечение на звук.

Медитационните камбанки произвеждат ясен и резонансен звук. Свързани са помежду си със здрава  кожена каишка за лесно пренасяне
Имат релефен дизайн с будистките символи.

 

 

РАЗМЕРИ

Диаметър: 6,5 см

Тегло: 238 грама

Материал: микс от метали

Произход: Тибет

 

 

 

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!