Медитационни камбанки тингша цимбал 6 см диаметър с дракони и ваджра символ

Медитационни камбанки тингша цимбал 6 см диаметър с дракони и ваджра символ

Ние вярваме, че спокойствието е най-добрият подарък за вашето здраве. Нашата мисия е да намалим стреса ви и да внесем положителна енергия не само във вашето физическо, но и в психическото ви здраве.

ОПИСАНИЕ

Тингша - известна още като цимбал, често се използва в будистките церемонии. Тингшите са две камбанки, които когато бъдат ударени заедно, издават прекрасен звук.

Вярва се, че привличат късмет и цялостна доброта в живота на човек. Много хора бият камбаните си, когато поставят ново начало в живота; училище, тестове, работни места, интервюта, рожден ден и т.н

За разлика от своя демоничен европейски аналог, тибетският дракон е същество с голяма творческа сила; положителна фигура, представляваща силния мъжки ян симфол на небето, промяната, енергията, богатството и творчеството.

Кръстосания двоен ваджра символ е символът за пречистване на негативните емоции и силна енергия.

Те често се в медитационни практики, за да помогнат за фокусиране на ума. Те също могат да възпроизвеждат звук, за да добавят дълбочина към музикалните „звукови пейзажи“. Звънчетата се удрят заедно, за да създадат чист, ярък камбанен звук, който звъни изненадващо дълго.

Днес тингшите се използват заедно с пеещи купи и други инструменти в медитация, музика и лечение на звук.

Медитационните камбанки произвеждат ясен и резонансен звук. Свързани са помежду си със здрава  кожена каишка за лесно пренасяне
Имат релефен дизайн с будистките символи.

 

 

РАЗМЕРИ

Диаметър: 6 см

Тегло: 159 грама

Материал: микс от метали

Произход: Тибет

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!