Нежен сребърен медальон с "Дървото на живота"

Нежен сребърен медальон с Келтски орнаментри и символ Дървото на живота. Този символ има дълга история, пресичаща много култури. Макар че значението му е малко по-различно за всяка култура, то изглежда има всеобхватни теми, свързани с връзката с Вселената, като част от семейството, личностното израстване и безсмъртието.

 

Дървото на живота показва как от Земята сме се родили и как растем нагоре, нуждаейки се от всички четири елементи на природата – въздух, земя, слънце и вода. 
В индийските вярвания, Дървото на живота, наречено Бо, помогнало на Буда да получи просветление и оттогава дървото става символ на израстването и развитието на душата в едно с ума.

 

Този великолепен медальон се отличава с келтско дърво на живота, украсено богато с красиви извивки и сложни форми. Медальонът е заоблен, с изпъкнала форма, позволяваща на светлината да играе по повърхността и по един много жив начин. Заоблен завършек обгражда дървото, придавайки тежест на висулката, докато антикварното покритие разкрива детайлите на дървото.

 

ОПИСАНИЕ

  • Материал: Сребро проба 925
  • Тегло: 2 гр
  • Диаметър: 1,5 см

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!