НОСЕТЕ КРИСТАЛИ ЗА КЪСМЕТ!

НОСЕТЕ КРИСТАЛИ ЗА КЪСМЕТ!

19 септември 2019
  • Сподели:

Всеки има нужда да привлече малко късмет към себе си. Няма човек на света, който да не иска да има късмет! Най-лесният начин да го направите е като носите кристали за късмет. Скъпоценните камъни носят жива енергия и всеки от тях има много различни метафизични и лечебни свойства. Късметът обикновено е част от енергията на много камъни, което ги прави идеалното допълнение към вашия външен вид

 

Животът е пълен с възходи и падения, затова камъните за късмет са задължителни за всяка кристална лечебна колекция. Когато ги включите в ежедневието си, ще се изумите как фините, но мощни вибрации на кристалите за късмет могат да преобразят живота ви. 

Поради кристалната си структура, камъкът е мощен усилвател на енергия. На електромагнитно ниво кристалите за късмет излъчват силна и стабилна вибрация, която е в синхрон с лечебната енергия на Земята. Така че, когато програмирате вашия кристал с положително намерение, той работи, като засилва тези мисли, които излагате във Вселената. 

 

Мислите са мощна сила. Ако постоянно се фокусирате върху това, което нямате, енергията ви ще остане в състояние на липса. Не можете да бъдете щастлив, когато мислите ви се фокусират около това колко малко имате. И не можете да привлечете възможности, когато вибрирате на толкова ниско, отрицателно ниво. Мислете за вашите благословии, желания и възможности, с които ще растете напред. Насочете мислите си към добра и положителна енергия. И премахнете тази енергия която ви връща назад. Така че, грабнете вашите прелести за късмет и им кажете най-смелите си, дълбоки желания и мечти. Защото познайте какво? Те слушат и са готови да увеличат вашите положителни мисли, особено ако вярвате в лечебната сила на кристалите за късмет.

 

Естествените бижута идващи от природата са не само естетически зашеметяващи, но имат и нежна и здрава вибрационна енергия. Когато се свържете с тези положителни вибрации, това помага да балансирате ума / тялото / духа си, като ви дава сили и смелост да продължите след мечтите си. Необходима е истинска храброст, за да поемете контрола над живота си и да се сблъскате със страховете си, поради което очакванията за късмет при носене на  лечебните кристали могат да бъдат вашата котва винаги, когато животът стане малко по-труден.

 

Но дори когато залозите са ниски, именно житейските борби ви дават най-голяма сила. А кристалите за късмет са красиво напомняне, че всичко се случва с причина. Дори и да не успеете, кристалите за късмет могат да ви помогнат да укрепите духа си. Кристалите за късмет отварят очите ви за красотата на самото пътуване и всички уроци, които сте научили по пътя. Опитайте да отделите време, за да се свържете с камъните за късмет и позволете на високите им вибрации да ви дадат възможност да преодолеете всяко предизвикателство. В крайна сметка способността за успех започва от вас и малко помощ от любимия ви камък за късмет. Затова се дръжте здраво за камъните си на късмет, дишайте и си напомняйте, че всичко, което наистина имате, е точно този момент, което е това, което прави живота толкова красив и скъпоценен.

 

Има много различни талисмани, някои от които са по-популярни и известни, отколкото други. Когато избирате талисманите си, често ще искате да експериментирате с множество, като откриете кои от тях носят най-голям късмет. Той ще бъде различен за всеки човек и също ще зависи от това в каква ситуация искате да донесете късмет.

 

 

 

Кристали за късмет

 

Камъни за късмет и защита

Ако търсите късмет и защитата , Ахат е вашият късметлийски камък! Това е скъпоценният камък, който всеки трябва да носи със себе си по всяко време за защита. Той е един от най-старите скъпоценни камъни, записани в историята. В древните цивилизации камъните от ахат често се поставяли на нагръдниците на воините, за да им донесат сила, защита и победа в битка.

 

Удачни кристали за бизнеса

Ако търсите късмет в бизнеса , Цитринът и Малахитът са късметлиите за вас! Цитринът е известен като камъкът на късметлийският търговец. Той е мощен камък за просперитет и пари. Ако се занимавате с някакъв вид продажби, носете бижута с цитринови камъни. За малахит се казва, че ви предпазва от нещастие, както и от нежелани бизнес асоциации и може да се използва за постигане на успех в бизнеса.

 

Камък за хазарт

Ако имате нужда от късмет в хазарта , имате нужда от Авантюрин възможно най-скоро! Авантюрина е известен като Камъкът на възможността. Твърди се, че е един от най-щастливите кристали. Той е един от най-мощните кристали за късмет и богатство и се смята, че увеличава шансовете ви за победа - особено в ситуации, когато резултатът е извън вашия контрол, като хазарт. 

 

Кристали за успех в кариерата

Ако търсите късмет в кариерата си , Гранат е вашият късметлийски камък! Гранатът е мощен скъпоценен камък за успех в кариерата, насърчаване на бизнес отношенията и стимулиране на желанието на другите да работят с вас. Носете гранат със себе си, когато търсите напредък в кариерата си.

 

Камъни за късмет за постигане на вашите мечти

Ако имате нужда от малко късмет с това да сбъднете мечтите си , носете камъни от Амазонит! Амазонитът често се нарича „камък на надеждата“, защото се казва, че е талисман за всичките ви надежди и мечти. Той помага да внесете яснота и истина в намерението си, давайки възможност и мотивация да направите мечтите си реалност.

 

Успехи в любовта

Ако имате нужда от късмет в любовта , независимо дали е за привличане на любов или късмет във връзка или брак, Розовият кварц може да ви помогне! Розовият кварц е върховният любовен камък, помага да отворите сърдечната си чакра. Той е най-мощният камък за привличане на любов, но също така може да помогне да се добави малко огън към настоящата връзка или брак.

 

Успех за актьори и актриси

За актьори или актриси, нуждаещи се от късмет , носете със себе си камъните Карнеол и Червен яспис! Карнеола носи увереност и събужда скрити таланти. Прекрасен камък които да носите със себе си на интервюта и прослушвания. За Червения яспис се казва, че е особено късметлийски за актьорите, защото помага да се реализират творческите идеи.

 

Не пропускай да разгледаш нашата колекция от ръчно изработени бижута уникати с Тибетски камъни кристали.