Сатуетка на благославяща богияна Лакшми

Внесете просперитет и късмет в дома си с тази красива статуя на Лакшми. Ако желаете да направите фантастичен подарък за любими хора тя изглежда добре в цвета на антично злато. Използването на месинг гарантира допълнителна издръжливост и прави това със сигурност фантастична покупка!

Притежаването на богатство е добро само когато имаме знанието да го използваме правилно. Какво означават тези наши насоки? Вижда се, че човек без мъдрост губи съвестта си, след като получи непропорционално богатство и неговото богатство със сигурност ще намери грешни посоки под формата на грешни навици. Нуждаем се от съвест и мъдрост, ако искаме богатството да остане по-дълго. Ето защо Лакшми винаги е почитана заедно с Ганеш. Много хора не знаят, че Лакшми е майката на Ганеш. 

Лакшми, седнала в поза лотус, е най-добрата поза, за да внесете стабилност и растеж на вашето богатство
Лакшми, като майката на Ганеш, винаги трябва да седи отдясно на Ганеш, тъй като лявото място е предназначено за съпругата. Смята се, че всяка грешка в този въпрос носи лоша поличба. И накрая, това, което е по-важно във всяка пуджа, е пълната преданост и любов към Бог, без никакви егоистични намерения.

Украсете дома и офиса с изключително елегантно изглеждащи елементи от декора. Перфектен подарък за всички поводи, за майка, брат, баща, сестра, свекъри, шеф или приятели, Декоративната статуя на Лакшми, където и да е поставена, със сигурност ще разкраси околността, подарък на някой специален и ще осигури най-ярките усмивки на лицето му, казвайки колко ценен подарък и внимание са му били отдадени. Добавете различен облик към декора с истински ръчно изработен занаят, за разлика от всичко, което сте виждали преди.

 

ДЕТАЙЛИ

Височина: 7 см.

Ширина: 6 см.

Тегло: 0,3 кг.

Материал: месинг

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!