Семеен пакет натурални ароматни пръчици от Сандалово дърво

Отдайте се на божествения аромат на нашия Семеен пакет ароматни пръчици Сандал, предназначен да подобри вашите ежедневни ритуали и да преобрази вашето жилищно пространство.

Ароматно блаженство за вашия дом:

Успокояващо спокойствие: Потопете дома си в успокояваща атмосфера с успокояващия аромат на Chandan (сандалово дърво). Насърчава релаксацията и намалява стреса, което го прави идеален за медитация или релаксация след дълъг ден.
Духовна връзка: Тамянът Сандал се използва в духовни практики от векове. Задълбочава връзката ви с духовното царство, което го прави идеален за молитви, йога или внимание.
Положителна енергия: Поканете положителната енергия в заобикалящата ви среда. Тамянът Сандал помага да се разсее негативността и създава аура на позитивност и спокойствие.
Подобрен фокус: Независимо дали работите или учите, ароматът на Сандал подобрява концентрацията и яснотата на ума. Създава благоприятна среда за продуктивност.
Естествени съставки: Изработени от чисти и естествени съставки, нашите ароматни пръчици Chandan Premium не съдържат вредни химикали. Вдишайте добротата на природата.
Създаден за съвършенство:

Всяка ароматна пръчица в тази семейна опаковка е щателно изработена ръчно, за да осигури дълготраен, постоянен аромат. Първокласното качество гарантира, че можете да се насладите максимално на предимствата на Сандаловото дърво.

Подобрете ежедневието си:

Превърнете ежедневието си в смислени ритуали. Запалете ароматна пръчица свещен Сандал премиум, за да повдигнете сетивата си и да създадете среда на спокойствие, фокус и духовна връзка.

 

ОПИСАНИЕ:

  • Марка - Свещени
  • Форма на артикул -Ароматни пръчици
  • Материал - Естествени съставки
  • Аромат -  Сандал
  • Ползи - Приятно и освежаващо
  • Брой - 240

 

 

Преобразете обкръжението си с хипнотизиращия аромат на Сандалово дърво

Щракнете върху „Добавяне в количката“ сега и изпитайте очарованието на семейния пакет СВЕЩЕН Сандал ПРЕМИУМ ароматни пръчици.

23,99 лв. 21,59 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!